Passa al contingut principal

Entrevista grups musicals

ENTREVISTA ALS COMPONENTS DELS GRUPS MUSICALS DEL CENTRE, PARTICIPANTS AL CONCURS MUSICAULA

Les preguntes: 
 1.Quants components sou?
 2. Quins insturments tocau?
 3. Per què vàreu triar aquest nom?
 4. Quin tipus de música feis?
 5. Vos agradaria dedicar-vos a la música professionalment, al futur?
 6. Quina música escoltau?
 7. Quines són les vostres fonts d’inspiració?

Les respostes:

Moixrooms
 
1. Som cinc: na Bàrbara Adrover, n'Ada Caldentey, en Tomeu Caldentey, na Mar Grimalt i en Joan Vallbona, tots de 1r de Batx.
2. Na Bàrbara toca el teclat, n'Ada el baix, en Tomeu i en Joan la guitarra i na Mar canta.
3. Tenim un col·lega que va proposar Mushrooms (bolets en anglès) perquè trobava que la lletra de la cançó era una paranoia com quan menges bolets al·lucinògens. Però a alguns dels membres del grup no els acabava de convèncer i creàrem, a partir d'aquest, el nom de Moixrooms, que dóna molt de joc (l'habitació dels moixos, dels gats...).
4. Pop-rock.
5. Sí, individualment sí, però mai no ens hem plantejat un futur com a grup



 
THE SHADOW OF DORIAN GREY


1. Som tres components.
2. Guitarres, baix, teclats, bateria, etc.
3. Perquè el dia que vàrem decidir formar el grup, havíem vist la pel·lícula de “El Retrat de Dorian Grey”.
4. Feim Rock, mesclant un poc d' instrumentals d’orquestra i teclats sintetitzats amb efectes electrònics.
5. Sí, perquè és el nostre somni i estam segurs que si ens proposam les coses, i anam caminant a poc a poc anirem escalant llocs en el mercat musical.
6. Rock en general.
7. Les ganes de lluitar, passar-nos-ho bé, riure molt i deixar pas a la imaginació i a la creació. Ens deixam influenciar per elements de distints estils musicals com rock, metal, música clàssica, etc.



FRANC PROHENS & THE KILLERS


1. Al grup som 4 components. Franc Prohens, Simó Prohens, Rafa Kindermann i Gori Vicens.
2. Franc Prohens, guitarra i veu.
Simó Prohens, contrabaix.
Rafa Kindermann, baix.
Gori Vicens, bateria.
3. (Franc Prohens diu:) Jo tenia una actuació però encara no tenia banda, al cartell es va posar el meu nom i per a l'actuació ja vaig haver format el grup, els Killers.
4. Rockabilly, la majoria composicions pròpies (Franc Prohens).
5. Ho farem!
6. Rockabilly dels 50's i 80's. Elvis, Stray Cats, Gene Vincent... Altres, Beatles, Queen, Led Zeppelin...
7. Les nostres influències són la música que escoltam.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida de francès

 FRANÇA A LA VALL DE SÓLLER La sortida dels alumnes de francès de l'IES Felanitx i de l'IES Llucmajor a Sóller va tornar a ser tot un èxit... i aquest any n'hem celebrat la cinquena edició!! Per als estudiants va ser una gran oportunitat per aprendre francès amb gent nova i per mitjà d'activitats diferents. També per conèixer llocs per a alguns desconeguts i per a d'altres va ser l'ocasió de veure'ls amb uns altres ulls. Vàrem aprendre el significat de les paraules: AMISTAT, COMPANYONIA, TREBALL EN EQUIP, SORTIR DE LA ZONA DE SEGURETAT... Una experiència inoblidable.                        Joan Toni Obrador. 4t ESO

Ramon Llull

L' INSTITUT COL·LABORA AL SETMANARI FELANITX El mes de novembre ha començat l'any Ramon Llull, coincident amb el setè cente n ari de la seva mort. Per aquest motiu el setmanari Felanitx ha publicat una edició especial amb una majoria d'articles sobre l'escriptor. El nostre centre hi ha col·laborat amb dos articles coordinats pel departament de català que  publicam a continuació.   ITINERARI LITERARI RAMON LLULL I LA CIUTAT DE MALLORCA El personatge Ramon Llull i la seva obra formen part especialment del curr í culum de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat. Els alumnes d'aquests cursos aprenen amb materials i metodologies diferents la importància de Llull per a la llengua catalana i la literatura. Durant una sèrie d'anys, des del departament de català de l'IES i inicialment amb col·laboració amb el departament de ciències socials, s'ha organitzat, per a ambdós nivells, una ruta fotogràfica per Palma amb l'o

Projecte cotxe elèctric

CURSA DE COTXES ELÈCTRICS El departament de tecnologia del nostre centre no s'atura de sorprendre'ns amb activitats que tenen com a protagonistes els treballs fets pels alumnes. En aquesta ocasió els alumnes de 3r d'ESO  han hagut de construir uns cotxets elèctrics  que després han enfrontat entre si en dos tipus de curses  de velocitat: un circuit  en línia recta i una prova d'habilitat en un circuit  en ziga-zaga. A l'hora de construir els cotxets els alumnes havien de tenir en compte aquests requisits: Els cotxes han d´estar impulsats per dos motors elèctrics. Han de tenir unes d imensions màximes 30x20 cm. Han de disposar d´un comandament per fil on hi haurà els dispositius de control i les piles. Es poden utilitzar diversos materials per construir els cotxes . El cotxe ha de tenir un interruptor general ON/OFF. Han disposat de 10 classes per construir-los. Les curses s'han efectuat al hall de l'