Passa al contingut principal

Convocatòries premis literaris

CONCURS LITERARI

DIA DEL LLIBRE 2015




Convocat pel Departament de Llengua catalana i literatura





 

BASES


1.Pot participar-hi tot l'alumnat de l'Institut. 
2.Els participants podran presentar: 

  • Narracions i/o poemes de tema lliure i en llengua catalana. (Hauran de ser treballs individuals) 
  • Videoclips a partir de cançons en català.(Podran ser treballs en grup)
3.L'extensió màxima dels treballs escrits serà de tres folis per a la narració i de 50 versos per a la poesia, a doble espai i per una cara. 

4.Els treballs escrits es presentaran per triplicat i sota pseudònim, dins un sobre tancat que durà escrit el curs a què pertany el participant i que contindrà un altre sobre tancat, dins el qual hi haurà el nom i llinatges, el curs i el grup de l'autor.

5.Els vídeos es presentaran en una USB, dins un sobre tancat que durà escrit el curs a què pertany el participant i que contindrà un altre sobre tancat, dins el qual hi haurà el nom i llinatges, el curs i el grup de l'autor. 

6.L'IES es reserva la propietat dels treballs premiats i el dret a publicar-los, i per això els textos escrits s'hauran de presentar també en suport informàtic. 

7. S'admetran treballs fins dia 14 d'abril. 

8.El jurat estarà format pel professorat del departament de Llengua catalana. 

9.Els premis, 30 euros per a cada treball premiat, s'atorgaran per categories:

           A) 1r i 2n ESO
           B) 3r i 4t ESO
           C) Batxillerat, FP i cicles formatius


10. El lliurament de premis es farà durant la celebració del Dia del Llibre.

11. Els premis es poden declarar deserts.




XXIV CONCURSO LITERARIO
DÍA DEL LIBRO”

ORGANIZA:Departamento de Lengua Castellana y Literatura del IES Felanitx

BASES:
1.- Puede participar todo el alumnado del IES Felanitx individualmente en tres categorías:
CATEGORÍA A: 1º y 2º de ESO
CATEGORÍA B: 3º y 4º de ESO
CATEGORÍA C: Bachillerato y Ciclos Formativos

2.- Se puede participar en dos modalidades: NARRACIÓN (máximo tres folios) y/o POESÍA en lengua castellana y tema libre.

3.- Todas las obras presentadas deberán estar escritas a ordenador con el tipo de letra Times New Roman 12.

4.- Las obras se podrán presentar hasta las 11 horas del día 15 de abril en la portería del instituto en un sobre cerrado en el que figuren de forma visible los siguientes datos:
-Concurso literario “Día del libro”
-Departamento de Lengua Castellana y     Literatura
-Categoría:
-Seudónimo:
5.- En el sobre se pondrán tres copias de la narración o de cada poema, cada copia con su título y con el seudónimo del autor y un sobre pequeño cerrado que contenga el nombre, curso y grupo del autor.

6.- El jurado estará formado por el profesorado del Departamento de Lengua Castellana y Literatura.

7.-Se otorgará un único premio por categoría, consistente en un lote de libros más 30€. La entrega de premios tendrá lugar el 23 de abril, en la celebración del Día del Libro.

OBSERVACIONES
-No se admitirán trabajos que no se adecuen a las bases o entregados fuera del plazo.
-Los ganadores aceptan la publicación de sus trabajos en la revista digital que edite el IES Felanitx.



Felanitx, 25 de febrero de 2015
Departamento de Lengua Castellana y Literatura

 
XIII Concurs de relats de ciència ficció
Convocat pels
Departaments
de Física i Química
i de Biologia i Geologia

PARTICIPANTS
Es pot participar individualment o en grup.

Els relats hauran d’estar escrits amb processador de textos a 1,5 espais, amb una extensió màxima de 15 fulls DIN A4. El relat no podrà dur en cap lloc el nom dels participants. S'hi poden incloure dibuixos originals.

PRESENTACIÓ DELS RELATS
La data màxima de presentació serà el divendres 17 d’abril a PORTERIA dins d’un sobre gros tancat indicant:
  • XIII Concurs de relats de ciència ficció
  • Títol del relat: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Dins aquest sobre gros s'hi posaran:
1. El relat imprès només amb el títol i sense el nom dels autors.
2. Un sobre petit tancat, que ha de contenir un full amb les dades:
    • Títol del relat: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    • Nom i llinatges dels participants: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    • Curs i grup: . . . .
JURAT I PREMIS
El jurat estarà format per professors dels departaments organitzadors i es valorarà: l’originalitat del tema i la relació amb la ciència. L'Institut obsequiarà amb 30 € als autors del relat guanyador, i amb 20 € al segon classificat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida de francès

 FRANÇA A LA VALL DE SÓLLER La sortida dels alumnes de francès de l'IES Felanitx i de l'IES Llucmajor a Sóller va tornar a ser tot un èxit... i aquest any n'hem celebrat la cinquena edició!! Per als estudiants va ser una gran oportunitat per aprendre francès amb gent nova i per mitjà d'activitats diferents. També per conèixer llocs per a alguns desconeguts i per a d'altres va ser l'ocasió de veure'ls amb uns altres ulls. Vàrem aprendre el significat de les paraules: AMISTAT, COMPANYONIA, TREBALL EN EQUIP, SORTIR DE LA ZONA DE SEGURETAT... Una experiència inoblidable.                        Joan Toni Obrador. 4t ESO

Projecte cotxe elèctric

CURSA DE COTXES ELÈCTRICS El departament de tecnologia del nostre centre no s'atura de sorprendre'ns amb activitats que tenen com a protagonistes els treballs fets pels alumnes. En aquesta ocasió els alumnes de 3r d'ESO  han hagut de construir uns cotxets elèctrics  que després han enfrontat entre si en dos tipus de curses  de velocitat: un circuit  en línia recta i una prova d'habilitat en un circuit  en ziga-zaga. A l'hora de construir els cotxets els alumnes havien de tenir en compte aquests requisits: Els cotxes han d´estar impulsats per dos motors elèctrics. Han de tenir unes d imensions màximes 30x20 cm. Han de disposar d´un comandament per fil on hi haurà els dispositius de control i les piles. Es poden utilitzar diversos materials per construir els cotxes . El cotxe ha de tenir un interruptor general ON/OFF. Han disposat de 10 classes per construir-los. Les curses s'han efectuat al hall de l'

Ramon Llull

L' INSTITUT COL·LABORA AL SETMANARI FELANITX El mes de novembre ha començat l'any Ramon Llull, coincident amb el setè cente n ari de la seva mort. Per aquest motiu el setmanari Felanitx ha publicat una edició especial amb una majoria d'articles sobre l'escriptor. El nostre centre hi ha col·laborat amb dos articles coordinats pel departament de català que  publicam a continuació.   ITINERARI LITERARI RAMON LLULL I LA CIUTAT DE MALLORCA El personatge Ramon Llull i la seva obra formen part especialment del curr í culum de 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat. Els alumnes d'aquests cursos aprenen amb materials i metodologies diferents la importància de Llull per a la llengua catalana i la literatura. Durant una sèrie d'anys, des del departament de català de l'IES i inicialment amb col·laboració amb el departament de ciències socials, s'ha organitzat, per a ambdós nivells, una ruta fotogràfica per Palma amb l'o